Afgelopen weekend stond ik aan de start in Ursel. Er moest 110km worden afgelegd en na ongeveer 15km reden we weg met een groep van 9 renners. Op 4 ronden van het einde kwamen er nog 6 renners terug en zo gingen we met 15 de laatste ronde in. Op 3km van het einde waag ik mijn kans en rij een kleine voorsprong bij elkaar. Jammer genoeg komt er nog 1 iemand terug en gaan we samen met een kleine voorsprong naar de finish. In de sprint was hij te sterk voor mij en zo behaalde ik een 2de plaats. Enerzijds ontgoocheld omdat ik net naast de zege grijp, maar anderzijds heel tevreden dit al in mijn eerste maand bij de beloften te kunnen verwezenlijken. De vorm is er en nu is het zaak deze door te trekken naar de grotere koersen met meer hoogtemeters. Te beginnen volgend weekend met 2 koersen in Bretagne met de Oost-Vlaamse selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *